4 porsjoner
Deig:
2 ss. olje
1 1/2 dl lunkent vann
25 gr. gjær
1/2 ts salt
Ca. 200 g hvetemel
500 gr kjøttdeig
1 løk
2 stilker selleri
1 gulrot
60 gr bacon
1/2 - 1 ts. salt
1/2 ts pepper
1/4 ts muskat
2 ss tomatpure`
3 dl kraft/buljong
1 boks hermetisk tomat
2 dl revet ost
- Lag gjærdeig og sett denne til heving
- Rens og finhakk grønnsakene.Skjær bacon i tynne strimler eller terninger
- Stek kjøttdeigen
- Ha i de finhakkede grønnsakene, bacon,tomatpure`
- Hell over hermetiske tomater
- Tilsett kraften/buljongen og la sausen koke (nesten tørr)i ca. 20 min
- Smak til med krydder
- Del deigen i 4 og kjevle ut rundinger.Fordel fyllet på halve deigen,dryss over ost
- Pensle rundt kanten med sammenpisket egg.Brett deigen over .Klem sammen endene
- Pensle med egg. Dryss på ost, oregano
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar