tirsdag 14. desember 2010

Sarah Bernard


250 g mandler
3.5 dl melis
3 eggehviter

200 g smør
3 dl melis
3 eggeplommer
200 g mørk sjokolade

200 g sjokolade
ca 2 ss delfiafett

180 grader i ca 10 minutter




  1. Mal mandlene

  2. Bland ca 1.5 dl melis sammen med malte mandler

  3. Pisk eggehvite og resten av melisen (2 dl) stiv

  4. Bland stivpisket eggehvite og mandler lett sammen

  5. Fylles i sprøytepose og sprøytes ut i små topper på smurt bakeplate

  6. Stekes

Fyll:



  1. Rør smør og melis lett og luftig med maskin

  2. Smelt sjokolade i vannbad

  3. Bland eggeplommer og smeltet sjokolade

  4. Eggeplomme/sjokolade-blandingen og smør/melis- blandingen blandes sammen

  5. Fyll i sprøytepose og sprøyt oppå de kalde mandeltoppene

  6. Settes kaldt

  7. Smelt sjokolade og delfiafett i vannbad

  8. Dypp kakene i smeltet sjokolade

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar