2 1/2 dl sukker
3 1/2 dl hvetemel
3 ts kanel
2 ts natron
1/2 ts salt
1 ts vaniljesukker
1 dl olje
4 dl fint revne gulrøtter
- Pisk egg og sukker til stiv eggedosis.
- Bland mel, kanel, natron, salt og vaniljesukker. Ha melblandingen i eggedosisen vekselvis med oljen.
- Rør forsiktig inn skrelte, revne gulrøtter.
- Fordel røren i en liten, bakepapirkledd langpanne og stek kaken.
- Avkjøl kaken på rist.
Temperatur: 175 grader C
Settes i ovnen på: Midterste rille
Tid: ca. 25 minutter
Ostekrem
150 g kremost naturell
150 g melis
1 ts vaniljesukker
- Rør sammen kremost, melis og vaniljesukker til det får smørbar konsistens.
- Bre ostekremen over kaken. Skjær den i firkanter.
- Skjær strimler av gulrot med ostehøvel og pynt med disse.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar