Antall porsjoner: 6-8
1/2 dl olje
250 g poteter, kokte, i terninger
125 g løk i terninger
150 g frisk sjampinjong i skiver
125 g rød paprika i skiver
1-2 fedd finhakket hvitløk
100 g purre i terninger
1/2 ts paprikapulver
Grønne urter, hakket (ta det du har; persille, gressløk, timian osv.)
10 stk egg
1-2 dl revet hvitost
salt og pepper
700 g salat, f.eks tomatsalat som tilbehør
1/2 dl olje
250 g poteter, kokte, i terninger
125 g løk i terninger
150 g frisk sjampinjong i skiver
125 g rød paprika i skiver
1-2 fedd finhakket hvitløk
100 g purre i terninger
1/2 ts paprikapulver
Grønne urter, hakket (ta det du har; persille, gressløk, timian osv.)
10 stk egg
1-2 dl revet hvitost
salt og pepper
700 g salat, f.eks tomatsalat som tilbehør
- Hell alt, med unntak av eggene, i en varm panne med litt olje og la det brunes over middels varme i ca 15 minutter. Ha så dette over i ildfast form.
- Visp eggene lett sammen med salt og pepper, og hell dem i formen.
- Stek i ovn på 220 grader celsius til eggene er stivnet på toppen.
- Fordel osten over omeletten og stek ferdig i ovn på 200 grader celsius til osten er gyllen og omeletten er fast.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar