Tilberedning: 20 minutter
Gir: Ca. 25 stk
250 g mager kjøttdeig
1 liten løk, revet
1 fedd hvitløk, presset
40 g ferske loffsmuler
40 g steinfrie oliven, hakkede
1 ts tørket oregano
1 ss finhakket, frisk persille
olje, til steking
- Bland kjøttdeig, løk, hvitløk, loffsmuler, oliven og persille og smak til med salt og sort pepper. Bland godt med hendene.
- Form teskjefuller av blandingen til boller. Dette er lettere hvis du ruller dem med våte hender. Varm opp litt olje i en stekepanne og stek kjøttbollene i flere omganger til de er pent brune og gjennomstekte.
PÅ FORHÅND: Du kan gjøre klar kjøttbollene, sette dem tildekket i kjøleskapet og steke dem når du ønsker, eller steke dem på forhånd og varme dem opp igjen i ovnen på 160 grader celsius. De kan også fryses ned etter at de er stekt og varmes opp ved behov.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar